Yıllardır turizm sektöründe başarılı organizasyonlarımızla faaliyet yürüten ve müşterilerimize memnun kalacakları tur hizmetleri veren Melih Turizm olarak, katılımcılarımızı Afyon çıkışlı Güneydoğu turu ile birçok medeniyetin izlerini taşıyan Güneydoğu Anadolu Bölgemize götürüyoruz. Otoritelerce tarihin başladığı yer olarak tanımlanan Mezopotamya’nın kalbinde yer alan Güneydoğu bölgemiz, yerli ve yabancı birçok turistin görmeyi istediği bir yerdir. Katılımcılarımıza sağladığımız fırsatlarla bu deneyimi doyasıya yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. Firmamızın tüm turlarında olduğu gibi Afyon çıkışlı Güneydoğu turu da Afyon ilimizden hareket etmektedir. Kütahya ve Uşak’tan turumuza katılmak isteyen müşterilerimiz için bulundukları illerden katılım imkânı sağlanmaktadır. Katılımcılarımız için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Afyon çıkışlı Güneydoğu turu ile memnun kalacağınız bir tur deneyimi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Her Şeyi Sizin İçin Hazırladık

Firmamız tarafından gezi süresi boyunca ihtiyaçlarınıza yönelik her şey düşünülmüş olup, sizlere sadece Güneydoğu’nun eşsiz güzelliğini ve tarihi dokusunu hissederek binlerce yıllık tarihe tanıklık etmek kalıyor. Afyon hareketli turumuz ile Diyarbakır, Halfeti, Şanlıurfa, Harran, Mardin, Midyat, Hasankeyf ve Gaziantep’i görme, doyasıya gezme ve hoş vakit geçirme imkânı bulacaksınız. Yıllar sonra hatırladığınızda iyi ki katılmışım diyeceğiniz Afyon çıkışlı Güneydoğu turu ile mutlu anılar biriktireceğinizden emin olabilirsiniz. Otantik dokusu ile sizleri büyüsü altına alacak tarihi mekânları firmamız ayrıcalığı ile gezerek, keyifli ve konforlu bir tur yaşama fırsatı sunuyoruz.

Uygun Fiyat Ve Kaliteyi Bir Arada Sunuyoruz

Melih Turizm olarak katılımcılarımızın memnuniyetlerini her zaman ilk planda tutuyor ve şirket politikamız gereği sürdürebilir olmanın ancak müşteri memnuniyetinden geçtiğini çok iyi biliyoruz. Hizmetlerimizle asla kıyaslanamayacak uygun fiyat seçeneklerimizle, müşterilerimizin bir sonraki tur maceralarını da bizlerle yaşamalarını sağlayacak avantajlar sunmayı çok önemsiyoruz. Güneydoğu turu için belirlenen fiyatlarımıza; Ulaşım, giriş ücreti, rehberlik, seyahat sigortası, araç içi kahvaltı (kumanya) ve araç içi ikramlar dâhildir. Deneyimli ve profesyonel rehberler eşliğinde tarihten günümüze yaşanmış tüm izleri keşfedebileceğiniz Güneydoğu turumuz hakkında daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon yapmak için 0536 240 94 68 numaralı iletişim hattımızdan bizlerle irtibata geçebilirsiniz.