Afyon çıkışlı Bolu Abant ve Gölcük turu, firmamız Melih Turizm tarafından yılın belirli zamanlarında düzenlenmektedir. Ülkemizde gezip görülmesi gereken önemli şehirlerden biri olan Bolu, Abant ve Gölcük gibi çeşitli güzel yerlere ev sahipliği yapıyor. Mutlaka gezip görülmesi gereken bu güzel şehre gidip bu güzel yerlere nasıl ulaşım sağlayacağınızı, nerelerde konaklayacağınızı, nasıl bir sıraya göre gezeceğinizi bilmiyorsanız Melih Turizm ile seyahat edebilirsiniz. Melih Turizm ailesi olarak sizlere kaliteli, güvenilir ve verimli bir seyahatin garantisini veriyoruz. Çünkü yılların bilgi ve birikimine dayanarak düzenlediğimiz seyahatin plan ve program doğrultusunda gerçekleşmesine özen gösteriyoruz. Afyon’dan kalkan otobüsümüz Bolu’ya ulaşarak oluşturulan sıra doğrultusunda seyahati gerçekleştiriyor. Firmamız tarafından düzenlenen seyahat içerisinde aşağıdaki yerlerin ziyareti bulunuyor.

·                  Abant Gölü

·                  Gölcük Gölü

·                  Kartalkaya

·                  Seben Gölü

·                  Seben Kaya Evleri

Doğal güzellikleriyle insanları büyüleyen Bolu, firmamız tarafından düzenlenen turlar sayesinde sizlerle buluşturuluyor.

Tur Fiyatlarına Neler Dahildir?

Yılın belirli zamanlarında düzenlenen Afyon çıkışlı Bolu Abant ve Gölcük turu firmamız tarafından uygun fiyatlarla sizlere sunuluyor. Tur eşliğinde yapacağınız seyahatlerinizden daha fazla verim alacağınızı, seyahatlerinizin daha keyifli geçeceğini unutmayınız. Firmamız Melih Turizm bu seyahat turunu düzenlerken sizin ve firmamız için en uygun fiyatları belirliyor. Belirlenen tur fiyatlarına ise tüm ulaşım ücretleri ve giriş ücreti dahil tutuluyor. Bununla birlikte tur başında bulunan rehber ücreti, seyahat sigortası, araç içi kahvaltı ve araç içi ikramlıklar dahil tutuluyor. Tur otobüslerimiz konforludur. Seyahat boyunca otobüslerimizle ilgili bir sorun yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz. Bilgi ve birikim sahibi rehberlerimiz, seyahat boyunca sizlere en iyi şekilde eşlik edecektir. Sorularınıza net ve doğru cevaplar alacak, gezip gördüğünüz yerler hakkında detaylı bilgi sahibi olacaksınız.

Bolu Abant ve Gölcük Turuna Nasıl Katılabilirsiniz?

Afyon çıkışlı Bolu Abant ve Gölcük turu sizin için oldukça avantajlı bir tur olacak. Firmamız Melih Turizm tarafından sizlere sunulan bu turdan faydalanmak için Afyon’a gelmeniz gerekmektedir. Turlarımız Afyon çıkışlıdır. Fakat Kütahya ve Uşak’ta oturuyorsanız düzenlediğimiz tura katılmanız için Afyon’a gelme zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Tura katılmak için firmamızla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Eğer farklı bir şehirden katılmak istiyorsanız Afyon, Kütahya ve Uşak illerinden hangisine daha yakınsanız o ilden kalkış yapan turlarımıza katılabilirsiniz. Düzenlediğimiz turlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve rezervasyon yaptırmak istiyorsanız 0536 240 94 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ekibimiz, iletişime geçtiğiniz süre sonrasında sizinle detaylı bir şekilde görüşecektir. Gerekli tüm bilgilendirmeler yapılır eğer tura katılmak istiyorsanız kaydınız alınır. Tur için belirlenen gün ve saatte buluşma noktasında olmanız gerekmektedir. Rehber eşliğinde otobüsünüz kalkacak, bu eğlenceli seyahat başlamış olacaktır. Sizler de Bolu Abant ve Gölcük turları için firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz.