Melih Turizm firması olarak, Bursa turu hizmetimiz ile siz pek değerli ve saygıdeğer müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Afyon çıkışlı Bursa turu hizmetimiz çerçevesinde pek çok farklı hizmet seçeneğini aynı anda sizlere sunmaya büyük önem vermekteyiz. Oldukça makul fiyatlara hizmet vermekte olan Melih Turizm firmamız bünyesinde, alanında uzman ve profesyonel personel çalışmaktadır. Firmamız, genel müşteri memnuniyetine çok önem vermektedir. Sizlerden gelen yorum ve eleştiriler ışığında sürekli olarak kendisini yenileyen Melih Turizm, modern değişiklikler ile marka adını günden güne daha yüksek seviyelere çekmeyi amaç edinmiş durumdadır. Hizmet yelpazesi içerisinde günübirlik turlar da bulunduran Melih Turizm firmamız, Bursa ilimizin tanıtımına katkı sağlamaktadır.

Üstün Kaliteli ve Yetkin Hizmet

Firmamız, sunmuş olduğu yüksek kalite hizmet standartlarından kesinlikle ödün vermemekte ve sunmuş olduğu hizmetleri de en uygun fiyatlara gerçekleştirmektedir. Melih Turizm firmamız, Afyon çıkışlı Bursa turu hizmeti içerisinde birçok farklı hizmet seçeneğini de bulundurmaktadır. Sizlerin ödemiş olduğunuz ücrete; ulaşım, giriş ücretleri, rehberlik hizmeti, seyahat sigortası, araç içi kahvaltı ve araç içi ikram hizmetleri de dahildir.

Tur bünyesinde Bursa içerisinde gezilecek bölgeler kapsamında; Uludağ, Bursa Ulu Cami, Tophane, Osmangazi Türbesi, Orhangazi Türbesi, Kozahan ve Bursa Kapalıçarşı  yer almaktadır. Gezilerimiz tur rehberi ile yapılacak olup, gezilen bölgeler hakkında sürekli olarak bilgilendirme yapılacaktır. Aynı zamanda; Kütahya ve Uşak illerinden de turlarımıza katılmak mümkündür. Firmamız, üstün düzey kalite standartlarından ödün vermemeyi ilke haline getirmiş durumdadır. Melih Tur firmamız, bu düstur doğrultusunda firma personelini her zaman en fazla tecrübe sahibi bireyler arasından seçmiştir. Bu şekilde Melih Tur firmamız, hem müşterilerine daha iyi hizmet vermekte hem de kalitesinden ödün vermemektedir.

Profesyonel ve Uzman Çalışma Kadrosu

Melih Turizm firmamız, Afyon çıkışlı Bursa turu hizmeti alanında profesyonel ve deneyim sahibi çalışma kadrosu ile çalışmalarını gerçekleştirmeye büyük özen göstermektedir. Tüm personelini titizlikle seçen ve firma ilke ve prensiplerinden kesinlikle sapmadan çalışmalarını sürdüren Melih Turizm, pek değerli ve kıymetli müşterilerinden aldığı güç neticesinde günden güne büyümektedir. Bu firma ilke ve prensipleri doğrultusunda sektör devi firma haline gelmiş olan Melih Turizm, alanında yetkin hizmetleri ile öne çıkmaktadır. Firmamız bünyesindeki hizmetlerimize GSM numaramızdan ulaşabilirsiniz. 0536 240 94 68 numaramızdan bizlere ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda; telefon üzerinden rezervasyon imkanımız da bulunmaktadır.